Komplex rendeléskezelés

 

Ezt a funkcionalitást nevezhetnénk projektkezelésnek is, hiszen nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozások életében minden egyes viszonteladói vásárlás azonos, vagy nagyon hasonló „forgatókönyv” szerint zajlik.
Az eProffIT szoftver ennek a forgatókönyvnek minden mozzanatát a megfelelő bizonylatok készítésével támogatja. Ilyen bizonylatok:
-          Árajánlat a vevő részére. A kezelő állítja össze és küldi meg – akár külön beavatkozás nélkül, a szoftverbe épített automatizmus segítségével elektronikus levélben – a vevőhöz.
-          Vevői megrendelés. A vevő a kapott árajánlatot elfogadva, a kezelővel véglegesített kondíciókkal megrendeli a bizonylaton szereplő termékeket. A kezelő az Árajánlat bizonylat alapján a szoftverrel legeneráltatja a Vevői megrendelés bizonylatot – szükség szerint módosítva azt a vevővel kötött megegyezés szerint.
-          Készletfoglalás. A szoftver a kezelő által lezárt Vevői megrendelés alapján a rendelkezésre álló szabad készlet terhére legenerálja a Készletfoglalás bizonylatot. A raktáros ez alapján elkülöníti ezeket a készleteket (komissiózás). A szoftver a Vevői rendelés bizonylatba beírja a lefoglalt mennyiségeket.
-          Szállítói rendelés, vagy Utánrendelés. A kezelő a szabad készletből ki nem elégített Vevői megrendelés bizonylat alapján Szállítói rendelés bizonylatot generáltat a szoftverrel. A szállítói rendelés több vevői rendelés alapján is készülhet.
-          Bevételezés. A szállítótól megérkező szállítmányt a raktárban bevételezik – ennek bizonylatolása elvégezhető a Szállítói rendelés alapján. A bevételezést követően a szoftver kilistázza, hogy melyik vevői rendelések elégíthetőek ki a beérkezett termékekkel.
Az eProffIT szoftver tehát valóban komplex vevői és szállítói rendeléskezelést valósít meg. Teszi mindezt úgy, hogy a szükséges pontokon nagyon hasznos, a kezelőket teljesen tehermentesítő (tehát jelentős élő munkaerő megtakarítását biztosító) automatizmusok működnek. Ugyanakkor a folyamat minden pontján lehetőség van a kezelői beavatkozásra, vagyis az egyedi vevői vagy szállítói igények kielégítésére. A folyamatban lévő vevői és szállító rendelésekről sokféle kimutatás hívható le, megkönnyítve a kezelők számára a tájékozódást, segítve a készletgazdálkodást.
A vevői rendelések kezelői beavatkozás nélkül érkezhetnek a következő forrásokból is:
-          az eProffIT szoftver integrált részét képező, a dedikált viszonteladók által használható webes rendelési (WR) modulból, és
-          a partnerünk által esetleg az eProffIT szoftvertől függetlenül használt, de azzal elektronikus adatkapcsolatban működő, vagyis funkcionálisan integrált publikus webáruház (WÁ) modulból is.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább