Távoli vezérlés és felügyelet

 

  • Megfelelő tűzfal és jogosultsági beállítások mellett a rendszer távolról is elérhető. Ennek alapvető feltétele, hogy a rendszer használati helyén, és a távoli ponton is létezzen Internet kapcsolat.
  • A távoli számítógépre nem kell egyetlen speciális programot sem telepíteni – egy Internet böngésző elegendő. Ajánlott az IE7 (Internet Explorer 7), vagy annál újabb verzió, de használható a Google Chrome, vagy a FireFox is. A megfelelő jogosultsággal rendelkező személy tehát akár egy Internet kávézó gépéről is betekinthet a rendszerbe, illetve dolgozhat abban pontosan úgy, mintha a trafikban lévő gép előtt ülne.
  • A cég vezetője vagy tulajdonosa a törzsadat karbantartási, árazási és akcióvezérlési, illetve pénztáros elszámoltatási és egyéb feladatait távolról is elvégezheti, miközben az alkalmazott munkatárs a napi értékesítési feladatokat helyben, a trafikban látja el. 
  • A trafik üzemeltetéséhez kapcsolódó napi feladatok elosztását, elhatárolását fejlett jogosultság-kezelő funkcionalitás is támogatja.
  • A távoli elérés révén a tulajdonos (vagy a vezető) sok időt és pénzt takaríthat meg, hiszen a gépkocsijával is sokkal kevesebb kilométert kénytelen megtenni.
  • Egyazon tulajdonos több vállalkozása és trafikja esetén különösen fontos szerepet tölthetnek be a részére - trafikonként, és vállalkozásonként is - automatikusan küldhető elektronikus napi jelentések.

Tovább a szolgáltatásaink bemutatásához.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább