Trafik-specifikus funkciók

A microfit +trafik kiskereskedelmi szoftver eleget tesz a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Koncessziós Pályázati Kiírása III.4.3.5. pontjában meghatározott követelményeknek: 
 
  • Képes arra, hogy napra pontos készletnyilvántartást vezessen.
  • Alkalmas arra, hogy az illetékes hatóságok, valamint a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. részére a forgalmi adatokat online kapcsolat útján továbbítsa.
A szoftver a törzsadatok megfelelő feltöltése alapján biztosítja a trafikokban forgalmazott, speciális termékek jogszabályok szerinti készletvezetését is.
 
 Részleteiben:
 
  •  Adójegyes (dohány) termékek készletvezetése.
    • A beszerzett termékek cikkelemes, idősoros nyilvántartása, az azokhoz kapcsolódó, államilag meghatározott, kötelezően alkalmazandó fogyasztói árakkal együtt.
    • Értékesítéskor egyazon vonalkód alkalmazása esetén több fogyasztói ár közüli választás lehetősége: több beszerzésből származó, eltérő fogyasztói árú tételeket tartalmazó listáról.
 
  • Napi jelentés készítése.
A dohányáruk forgalmáról napi jelentés készítése az NDN ZRt. által meghatározandó tartalommal és formátumban, és annak elektronikus úton történő megküldése az NDN ZRt. részére. 
 

Adatok szolgáltatása a NAV részére.

Az általunk kínált valamennyi pénztárgép típus eleget tesz a 48/2013 (XI.15.) NGM rendeletben foglalt követelményeknek, így a forgalmi adatokat ONLINE kapcsolat keretében szolgáltatja a NAV részére. 

  • A számítógép alapú, ONLINE pénztárgépünk - A058, HC Kassza4 - ezen felelül tartalmaz elektronikus naplózási funkciót is, melynek köszönhetően az elektronikus formátumban tárolt kontrollszalag adatai a képernyőn megtekinthetőek. 
  • ONLINE kiskassza. Vállalkozásunk a Micra-Metripond Kft-vel kötött együttműködési megállapodás alapján forgalmazza, és szervizeli a Micra gyártmányú online pénztágépeket. Ezek a pénztárgépek használhatóak a készletkezelő szoftverünk mellett, attól független üzemmódban, de igényelhető a számítógéppel összekapcsolt (nyílt PLU) üzemmód is. 
 

Tovább a trafikhálózat üzemeltetéséhez.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább