Számítógép alapú pénztárgép

A NAV-val online adatkapcsolatra képes számítógép alapú pénztárgéprendszerünk minden tekintetben megfelel a 48/2013 (XI.15.) NGM rendeletben foglaltaknak.

A HC Pointer Kft. 25 esztendős múltra tekint vissza a számítógép alapú pénztárgéprendszerek fejlesztése terén. Ennek a körülménynek is köszönhető, hogy a hivatkozott NGM rendeletben foglaltak mellett számos opcionális, ám a felhasználók számára nagyon hasznos funkciót is tartalmaz. Ilyenek például:

Teljes körű bizonylatkezelés: a kötelező bizonylattípusok (nyugta, egyszerűsített számla) mellett vevői visszáru, sztornó és göngyölegjegy kezelése.

Kerekítés: az 1 és 2 Ft-os érmék kivonása miatt szükségessé vált, ám egyébként nem kötelező kerekítési funkciót is megvalósítottuk. 

Elektronikus kontrollszalag funkció. A pénztárgéppel előállított bizonylatok hőpapírra kerülnek kinyomtatásra, egyetlen példányban. A papír alapú kontrollszalagot az elektronikus naplófájlok helyettesítik. Lehetőség van ezen naplófájlok tartalmának a képernyőn történő megjelenítésére, így segítve a részletes forgalmi adatok "visszapörgetését".

Ma még nem ismert az Euró bevezetésének céldátuma. A pénztárgéprendszer ennek ellenére fel van készítve az Euróra történő átállásra, tehát mindennemű változtatás nélkül lesz alkalmazható az ún. felkészülési időszakban, az EURO-ra történő átállás pillanatában, az átmeneti időszakban és a tisztán EURO (teljesen Forint-mentes) időszakban is.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább