Törzsvásárlók

 

A szoftver kezeli az egyre inkább terjedő törzsvásárlói „klubok” tagjainak kiszolgálásához kapcsolódó kedvezményeket is. A törzsvásárlók azonosításához jellemzően papír vagy plasztik kártya szolgál, speciális egyedi azonosítóval. Az azonosítót célszerű vonalkód formájában is megjeleníteni, hogy a pénztárgépeknél többnyire használt vonalkód olvasó segítségével egy pillanat alatt megtörténhessen a törzsvevő azonosítása.  
 
Az eProffIT háttérrendszerben lehetőség van többféle törzsvásárlói „klub”, vagyis kártyatípus kialakítására. Így egymás mellett létezhet pl. arany, ezüst, bronz, normál, VIP, diák, nyugdíjas, saját dolgozói, stb. kártya.
 
Az eProffIT szoftverben lehet meghatározni azt is, hogy az egyes kártya típusokhoz milyen mértékű kedvezmények kapcsolódjanak.
 
-       A kedvezmény mértéke többnyire egy előre meghatározott, a törzsvásárlói szabályzatban is rögzített halmozott vásárlási érték függvénye. A halmozott érték általában lépcsőzetes, és mindegyik lépcsőhöz más-más kedvezmény mérték tartozik.
-       Lehetőség van arra, hogy adott tulajdonsággal felruházott termékeket kizárjanak a kedvezményes termékek köréből.
-       Beállítható, hogy mekkora időszak vásárlási értékei alapján számolja a program a kedvezmény alapját jelentő halmozott vásárlási értéket.
-       Megoldható, hogy az adott törzsvásárló egy, az adott kártyához beállított limit összeget fogyasszon el. Jellemzően a dolgozói kártyák működnek így, amikor a munkáltató csak egy előre meghatározott maximális összeg erejéig kívánja a munkavállalói részére biztosítani a kedvezményeket.
 
A törzsvásárlók vásárlási adatai a szoftver adatbázisában vannak tárolva. Az eProffIT szoftverben lehetőség van ezeknek az adatoknak a részletesebb elemzésére.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább