Önálló üzlet

 

Az eProffIT szoftver, skálázhatóságának köszönhetően tökéletes megoldást kínál az egyetlen telephelyet üzemeltető kereskedelmi vállalkozások részére is, legyen szó:
-          nagykereskedelmi,
-          kiskereskedelmi, vagy
-          nagy- és kiskereskedelmi  
tevékenységről.
 
Egy adott telephelyen belül a számítógépek száma nincs korlátozva. Rendeltetésüket tekintve lehetnek általános (raktári, számlázó, ügyviteli, stb.), vagy speciális (pl. pénztárszámítógép) módon használtak.
Jelentős megtakarítás érhető el annak köszönhetően, hogy az összes háttér funkció működtethető a pénztárszámítógép konfiguráción, tehát nincs szükség egy önálló „irodai-raktári” gépre.
Az egyazon telephelyen belül üzemeltetett számítógépeket kiszolgáló számítógépet („szervert”) a tényleges igényekhez méretezzük, segítve a felesleges beruházási költségek elkerülését.
 
Nagykereskedelmi tevékenység esetén rendelkezésre állnak az adott vállalkozás profiljának teljes spektrumát lefedő funkciók, mint például:
-          készletkezelés: saját, bizományos szállítói, bizományos vevői;
-          a partnerek tetszőleges csoportosítási lehetősége, az ún. tulajdonság-rendszer bázisán. Például: vevők, szállítók, felhasználók, ügynökök, stb.
-          definiálható akciók, engedmények széles skálája (az egyes vevőtől vagy terméktől kezdve azok tetszőleges csoportjaira vonatkoztatva);
-          komplex rendeléskezelés (árajánlat, vevői rendelés, készletfoglalás, szállítólevél/számla, szállítói rendelés);
-          export és import;
-          leltár (normál, iker; papír alapú, adatgyűjtőkkel támogatott);
-          extra funkciók (jövedéki termékek, környezetvédelmi termékdíj, gyártás);
-          pénzügy (kintlévőségek és tartozások nyilvántartása; folyószámla egyeztetés, fizetési felszólítás, késedelmi kamat számítása);
 
Kiskereskedelmi tevékenység esetén a hangsúly a lakossági kiszolgáláson van. Két módszer, két eszköz közül választhat a nyugtaadási kötelezettség teljesítéséhez:
 
-          Számítógép alapú, intelligens pénztárgéprendszer, mely a HC Pointer Kft. saját fejlesztésű terméke, és rendelkezik a NAV forgalmazási engedélyével. 
-          Hagyományos pénztárgép, amely esetében típustól függően rendelkezésre állhat az adatkapcsolat az eProffIT szoftver és a pénztárgép között. 
 
Egy kis alapterületű butik esetében egyazon számítógépen működhet az intelligens pénztárgép, és az összes háttér feladatot ellátó eProffIT szoftver is. Ugyanezen szoftverek, illetve komponensek megfelelő módon történő konfigurálása és telepítése révén üzemeltethető olyan kiskereskedelmi üzlet is, amely magában foglal:
-          akár több tucat pénztárgépet,
-          tetszőleges számú egyéb (irodai, raktári, ügyviteli) célú munkaállomást,
-          egyéb eszközöket (pulti mérlegeket, árellenőrző készülékeket, stb.).
 
A tevékenység profilja gyakorlatilag tetszőleges lehet: könyv, élelmiszer, ruházat, szerszám, barkács, ital, jövedéki termék, stb.
 
Nagy- és kiskereskedelmi tevékenységet egyaránt folytató („hibrid”) telephelyek esetén természetesen rendelkezésre áll a teljes nagy- és kiskereskedelmi funkcionalitás. Mindez úgy, hogy a vállalkozás szintjén elkülönítve értékelhető ez a két tevékenységi kör, de a kettő együtt is.
 
 

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább