Tisztelt Látogató!

Az eProffIT Üzleti Megoldás, valamint az eProff-IT kassza szoftverre épülő, MKEH-engedélyes ONLINE pénztárgéprendszer a kereskedelemmel foglalkozó hazai mikro, kis- és középvállalkozások részére jelenti az optimális választást.

Az eProffIT szoftver a kereskedelmi vállalkozások üzleti folyamatait hatékonyan támogató, integrált informatikai eszköz. A legkisebb butikoktól a sok telephelyes üzlethálózatokig a felhasználók széles körének igényeit kielégíti. Igazi XXI. századi, webes technológiára épülő, SQL szabványú adatbázis-kezelőt használó rendszer, amelynek szolgáltatásai – megfelelő jogosultság birtokában – a világ bármely részéről, egy böngészőből elérhetőek.

Az eProff-IT kassza szoftver szerves részét képezi az MKEH engedélyes ONLINE pénztárgéprendszereinknek. Használható normál TFT („lapos”) monitorral, de akár az egyre szélesebb körben alkalmazott érintőképernyős monitorral is. Minden igényt kielégítő funkcionalitás, és könnyű kezelhetőség jellemzi. 2007-ben elsők között kapta meg az „Euro-Ready” minősítést, majd 2008-ban kiegészítettük az 1 és 2 Ft-os érmék kivonása miatt szükségessé vált kerekítési funkciókkal is.

Kérjük, győződjön meg róla, hogy ez a termékcsalád az Ön problémáira is megoldást kínál:

  • Tanulmányozza át a jelen honlapon található információkat.
  • Juttassa el hozzánk az Önt leginkább érdeklő kérdéseket itt, vagy az elérhetőségeink bármelyikén.
  • Kérjen tőlünk az Ön üzletméretére – „testre” – szabott ajánlatot.

Köszönjük megtisztelő érdeklődését.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább